Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Webb Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα. Βάζουμε το γάλα, το βούτυρο, το αλάτι, και ½ φλιτζάνι νερό να βράσουν σε μία μικρή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει τη μορφή ζύμης. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και...