Κοτόπουλο με ξινόμηλα αμύγδαλα και σταφίδες

Κοτόπουλο με ξινόμηλα αμύγδαλα και σταφίδες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ανακατεύετε το κρασί, το λάδι και το μέλιμαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κάρι. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο και το βυθίζετε στη μαρινάδα για 2 ώρες.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210ο C. Κόβετε τέσσερα μεγάλα φύλλα λαδόκολλας ή αλουμινόχαρτου και μοιράζετε στη μέση κάθε...