Η γαριδομακαρονάδα του Ψαρότοπου με ούζο και μπούκοβο

Η γαριδομακαρονάδα του Ψαρότοπου με ούζο και μπούκοβο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Ξεπλένουμε καλά τις γαρίδες και τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με δύο λίτρα νερό και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση (8 - 10 λεπτά περίπου). Τις στραγγίζουμε και κρατάμε στην κατσαρόλα το "καθαρό" νερό και αρχίζουμε να αποφλοιώνουμε τις γαρίδες. Σημαντικό! Καθαρίζουμε το...