Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κοφτό Μακαρονάκι με Χταπόδι Φούρνου, η δική μου συνταγή για τα 90 χρόνια Μisko.Υπήρξαν κάποιες συνταγές και υλικά που ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να μαγειρεύω από πολύ μικρή.Βλέπεις δεν ήμουν από τα παιδιά που τα ξεγελούσες με το «τίποτα» για να φάνε το φαί τους και όταν η μαμά...