Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χαράζουμε τις μελιτζάνες με μαχαίρι, μέχρι να δημιουργήσουμε μια τσέπη.Αλατίζουμε και αφήνουμε για λίγο.Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά σκόρδο και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε ελαφρά με λίγο λάδι σε ένα τηγανάκι.Ρίχνουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγη κανέλα, το ξίδι και...