Τάρτα γεμιστή με σπανάκι και αβγό

Τάρτα γεμιστή με σπανάκι και αβγό

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ποσάρετε τα αυγά. Σ,ένα κατσαρολάκι βάζετε νερό να βράσει μαζί με λίγο άσπρο ξύδι και αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, ρίχνετε ένα, ένα τα αυγά στο κατσαρολάκι περιμένοντας κάθε φορά να σφίξουν καλά (αφήνετε για το κάθε αυγό 2-2 ½ λεπτά). Τα βάζετε σε ένα μπολ με...