Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μουλιάζουμε τις σταφίδες (ή τα κράνμπερι) σε νερό για 10-20 λεπτά. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο και το λάδι. Όταν λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, και τα σοτάρουμε για...