Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανοίγουμε με τα χέρια το φύλλο κανταΐφι να αφρατέψει, το απλώνουμε σε ένα ταψί και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Βουτυρώνουμε ένα ταψί no 32 και στρώνουμε τα φύλλα κρούστας ένα-ένα ενώ ταυτόχρονα τα βουτυρώνουμε. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα , χτυπάμε τα αυγά σε...