Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1 κιλό ροδάκινα ή άλλα εποχιακά φρούτα 2 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι γιαούρτι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 ml λάδι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή δυο βανίλιες σε σκόνη Σκόνη ή κρέμα ζάχαρης για επικάλυψη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπήστε τη ζάχαρη και τα...