Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τοποθετούμε σε ένα μπολ όλα τα μυρωδικά, τη ζάχαρη το λάδι και το χυμό με τη σόδα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και σιγά-σιγά το αλεύρι και φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη. Φτιάχνουμε μελομακάρονα στο σχήμα που μας αρέσει τοποθετούμε σε ταψί...