Αφράτα πασχαλινά κουλουράκια σκέτα ή με γλάσο λεμονιού και παπαρουνόσπορο

Αφράτα πασχαλινά κουλουράκια σκέτα ή με γλάσο λεμονιού και παπαρουνόσπορο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για τα κουλούρια: Χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσουν και να ασπρίσουν. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα, το βούτυρο και συνεχίζετε για λίγα λεπτά ακόμα το ανακάτεμα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέικιν...