Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε ζουμερά και γλυκά μήλα με επικάλυψη καραμέλας για όλη την οικογένεια Λιώστε με καραμέλα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί με γυάλινο μπολ που πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει. Προσθέστε τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η...