Πέρκα φιλέτο με ρεβυθόρυζο

Πέρκα φιλέτο με ρεβυθόρυζο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για την πέρκα φιλέτο Λαδώνουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα πέρκας, τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές. Σε ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι, ακουμπάμε το κάθε φιλέτο πέρκα με τη φέτα προς τα κάτω. Ψήνουμε για 2΄σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο...