Κουνέλι ψητό με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας dijon

Κουνέλι ψητό με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας dijon

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Αλατοπιπερώνετε τις μερίδες του κουνελιού και τις τοποθετείτε σε πυρίμαχο σκεύος.Ξεφλουδίζετε τις δύο από τις 5 σκελίδες σκόρδου, τις κόβετε σε φετούλες και τις ανακατεύετε με την ντομάτα και λίγο αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το μίγμα ντομάτας το κουνέλι. Ανακατεύετε τη μπίρα με...