Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αλατοπιπερώνετε τις μερίδες του κουνελιού και τις τοποθετείτε σε πυρίμαχο σκεύος.Ξεφλουδίζετε τις δύο από τις 5 σκελίδες σκόρδου, τις κόβετε σε φετούλες και τις ανακατεύετε με την ντομάτα και λίγο αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το μίγμα ντομάτας το κουνέλι. Ανακατεύετε τη μπίρα με...