Αλμυρό κέικ μαρμπρέ με πέστο και ελαιοπολτό

Αλμυρό κέικ μαρμπρέ με πέστο και ελαιοπολτό

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C και αλείφετε με βούτυρο μια μακρόστενη φόρμα. Χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε το αλεύρι και αλατοπιπερώνετε ελαφρά. Χωρίζετε το μίγμα σε δύο ίσα μέρη.Ανακατεύετε στο ένα μέρος τον ελαιοπολτό μαζί με τις...