Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την πίτσα χωρίς γλουτένη, βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ, το αλεύρι, τη μαγιά, το μπέικιν πάουντερ και με κουτάλι τα ανακατεύουμε.Διαλύουμε το αλάτι στο νερό. Το προσθέτουμε στη ζύμη μαζί με το ελαιόλαδο και το μέλι.Με ένα κουτάλι, ανακατεύουμε τη ζύμη, ξεκινώντας από το κέντρο...