Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σοτάρετε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο τα κρεμμύδια με τον κιμά. Προσθέστε τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώστε και αφήστε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Τέλος, ρίξτε την κρέμα βαλσαμικού, ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα του κιμά να κρυώσει ελαφρώς.Κόψτε κάθε...