Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την αλμυρή κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα, φτιάχνουμε πρώτα το σπιτικό φύλλο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μπολ. Κάνουμε λακκούβα στη μέση και προσθέτουμε αλάτι, ελαιόλαδο και ξίδι. Λίγο λίγο προσθέτουμε το νερό μέχρι να έχουμε μία ζύμη εύπλαστη που δεν κολλάει στα...