Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κολοκύθι, τα καρότα και το σέλερι. Στραγγίζουμε τα λαχανικά με μία πετσέτα. Σοτάρουμε τα λαχανικά μας με 2 κ.σ. και περιμένουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1 κ.σ. σκόνη λαχανικών και 1 κ.σ. γλυκιά...