Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό ορεκτικό με εύκολα υλικά για όλη την παρέα! Δείτε βήμα βήμα την συνταγή με εικόνες Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις (πάνω κάτω).Σε ξύλο κοπής κόβετε με ένα πιατάκι διαμέτρου 12 εκ. την ζύμη σε δίσκους. Λιπάνετε τους δίσκους της πίτας.Βράζουμε...