Γλυκό με γιαρμάδες και μπισκοτίνια αμυγδάλου

Γλυκό με γιαρμάδες και μπισκοτίνια αμυγδάλου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ξεφλουδίζετε τους γιαρμάδες, τους κόβετε στη μέση και βγάζετε το κουκούτσι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τους γιαρμάδες.Τους πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και τους γυρίζετε δύο τρεις φορές μέχρι να καραμελώσουν. Ρίχνετε μέσα το λευκό κρασί μαζί με τη βανίλια....