Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι,προσθέτουμε την αμυγδαλόψιχα,την ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο αλλά χλιαρό, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μπολ και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε το ανθόνερο και πάλι...