Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με το αλεύρι και το τυρί. Προσθέτετε στο μίγμα τις σαρδέλες με τη σάλτσα τους και τον μαϊντανό.Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια ταρτιέρα και αδειάζετε ομοιόμορφα το μείγμα στη βάση της. Ψήνετε για 30 λεπτά,...