Πανακότα με σάλτσα κόκκινων φρούτων

Πανακότα με σάλτσα κόκκινων φρούτων

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Βήμα 1 Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βήμα 2 Προσθέτετε τη ζελατίνα και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά. Βήμα 3 Με τη ράβδο του minipimer ανακατεύετε καλά και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Βήμα 4 Γεμίζετε με το μίγμα μικρά γυάλινα βαζάκια...