Παντεσπάνι πορτοκάλι με πραλίνα και μπανάνα

Παντεσπάνι πορτοκάλι με πραλίνα και μπανάνα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Χρονόπουλος
Αρχικά φτιάχνετε το σιρόπι. Βάζετε σε μια μέτρια κατσαρόλα τη ζάχαρη, το νερό και τα βράζετε για περίπου 5 λεπτά από τη στιγμή που θα πάρουν βράση. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε στον κάδο...