Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός τη φέτα και κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι.Αφήνουμε το ζυμάρι μας για μισή ώρα να ξεκουραστεί.Έπειτα το χωρίζουμε σε 4 κομμάτια και ανοίγουμε 4 ορθογώνια φύλλα.Αλείφουμε το κάθε φύλλο με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα.Βάζουμε το ένα φύλλο...