Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C και αφαιρείτε το περισσό πάχος από το κρέας (αν έχει) αφήνοντας τη λεπτή στρώση στη μια πλευρά. Το ανοίγετε κατά μήκος στη μέση σαν σάντουιτς (χωρίς να χωρίσει σε 2 κομμάτια) και το χτυπάτε για να γίνει όσο το δυνατόν πιο λεπτό....