Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την τούρταμε παντεσπάνι σοκολάτας, βουτυρώνουμε 2 φόρμες 20 εκ. και στρώνουμε λαδόκολλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170º C στον αέρα.Χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη για 7′-8′, μέχρι να γίνουν παχιά ανοιχτόχρωμη κρέμα. Κοσκινίζουμε το κορν φλάουρ, το...