Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατέψτε το αλεύρι με την άχνη ζάχαρη. Προσθέστε το βούτυρο και τρίψτε με τα δάχτυλά σας το μείγμα.Όταν γίνει σαν ψίχουλα, ρίξτε τον κρόκο και ζυμώστε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια.Αν χρειαστεί, προσθέστε ελάχιστο παγωμένο νερό.Τυλίξτε τη ζύμη με μεμβράνη και αφήστε...