Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Δρ Νατάσα Παπαηρακλέους
Βήμα 1 Βάζουμε το χταπόδι σε μια βαθιά κατσαρόλα, το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα για 20 – 25 λεπτά. Βήμα 2 Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, το φύλλο δάφνης, την κανέλα και το θυμάρι. Αφήνουμε την κατσαρόλα ξεσκέπαστη για 10 λεπτά.Βήμα 3 Προσθέτουμε...