Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
- Χτυπάμε με το σύρμα στο μίξερ, το βούτηρο με τα 350γρ. ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. - Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά. ένα-ένα τα αβγά, τις 2 βανίλιες και μετά το γιαούρτι. - Τέλος ρίχνουμε το μπέικιν. και το αλεύρι το ανακατεύουμε με μιά σπάτουλα να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο...