Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τρίβουμε της πατάτες μέσα σε ένα μπολ και αμέσως μετά τις στίβουμε πολύ καλά.Τις ξαναβάζουμε στο μπολ ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.Βάζουμε στο τηγάνι λίγο λάδι μαζί με μία κουταλιά βούτυρο και μόλις λιώσει κάνουμε μία παχιά στρώση από την τριμμένη πατάτα...