Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή και πικάντικη σως για να σερβίρετε τα ψητά σας Τρίβουμε τη φέτα με το χέρι, ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την ψιλοκόβουμε όπως επίσης και την πιπεριά.Τρίβουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το μείγμα μας πολύ καλά...