Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για να φτιάξουμε την γκανάζ μοντέ (ganache montée) ή γκανάζ λευκής σοκολάτας, για να γαρνίρουμε τούρτες και κέικ ή να γεμίσουμε γλυκά αφού κρυώσει και την αφρατέψουμε, πρέπει πρώτα να λιώσουμε τη λευκή σοκολάτα.Σε ένα πυρίμαχο και φαρδύ μπολ, βάζουμε την ψιλοκομμένη λευκή...