Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαλύουμε τη φρέσκια μαγιά σε μισή κούπα νερό και προσθέτουμε 2 κουταλιές από το άσπρο αλεύρι και ζάχαρη όση πιάσουν τα δάχτυλά μας (όπως όταν αλατίζουμε), ανακατεύουμε να γίνει χυλός και αφήνουμε να ενεργοποιηθεί η μαγιά και να διπλασιαστεί σε όγκο. Σε εναν κάδο του μίξερ...