Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζυμώνουμε τα υλικά για τους κεφτέδες και αφήνουμε το μίγμα για ½ ώρα στο ψυγείο.Πλάθουμε τους κεφτέδες μεγάλους.Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι, αλευρώνουμε ελαφρά τους κεφτέδες και τους ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές σε δυνατή φωτιά. Δεν θέλουμε να ψηθούν στο...