Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόψτε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και σοτάρετέ τις σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν.Αλατοπιπερώστε τις.Ραντίστε με ελαιόλαδο τις φέτες της μπαγκέτας και ψήστε τις στους 180° C για 10'.Αλείψτε τις με την ξινομυζήθρα, μοιράστε πάνω τους τις πιπεριές,...