Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Βράζουμε τα μακαρόνια. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ανάλογα με το πόσο επιθυμούμε.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε ελάχιστα το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και τη ρίγανη...