Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκίνηστε πρώτα ρίχνουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι και αφου κάψει τό λάδι μετά ριχνουμε τις ψιλοκόμενες Κόκκινες πιπεριές, αλάτι πιπέρι, κουρκουμά, πάπρικα γλυκιά,ξυσμα λεμονιού και χυμό λεμονιού ανακατεύμε καλά μετά ρίχνουμε το κίτρινο ρύζι για νά το τσιγαριζουμε και...