Κόκορας κοκκινιστός (Νάξος)

Κόκορας κοκκινιστός (Νάξος)

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τον παραδοσιακό κόκορα κοκκινιστό από τη Νάξο, ζεσταίνουμε πρώτα μία μεγάλη φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Λίγα λίγα, ροδίζουμε καλά γύρω γύρω όλα τα κομμάτια του κόκορα να πάρουν καλό ρόδινο χρώμα.Επειδή ο κόκορας είναι συνήθως μεγάλος, πάνω από 3 κιλά, βάζουμε...