Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κιτρικό οξύ. Πλένουμε τα σταφύλια, αλλά τα αφήνουμε νωπά. Βάζουμε τα σταφύλια σε μια σακούλα και αδειάζουμε πάνω τους το μείγμα της ζάχαρης. Κλείνουμε καλά και ανακατεύουμε τη σακούλα μέχρι να κολλήσει καλά το μείγμα πάνω στις...