Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε βαρύ τηγάνι ρίχνετε τη ζάχαρη και το νερό. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και βράζετε χωρίς να ανακατέψετε καθόλου. Όταν η ζάχαρη αρχίσει να αλλάζει χρώμα, κουνάτε ελαφρά και κυκλικά το τηγάνι πάνω στο μάτι της κουζίνας. Όταν η καραμέλα πάρει το χρώμα του μελιού, σβήνετε τη...