Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε βαρύ τηγάνι ρίχνετε τη ζάχαρη και το νερό. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και βράζετε χωρίς να ανακατέψετε καθόλου. Όταν η ζάχαρη αρχίσει να αλλάζει χρώμα, κουνάτε ελαφρά και κυκλικά το τηγάνι πάνω στο μάτι της κουζίνας. Όταν η καραμέλα πάρει το χρώμα του μελιού, σβήνετε τη...