Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη σούπα Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια. Τ' αλατίζουμε και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να μαλακώσουν καλά.Προσθέτουμε το θυμάρι και ανακατεύουμε για ένα λεπτό περίπου.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα «ιδρώνουμε», μέχρι...