Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C.Βήμα 2 Σε ένα ταψί φούρνου, βάζετε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Βήμα 3 Περιχύνετε με το 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Βήμα 4 Βάζετε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.Βήμα 5...