Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αρχικά καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια.Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, όσο να καλυφθεί ο πάτος. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, πριν κάψει το λάδι, και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά. Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, τα πιπέρια σε ροδέλες και τη ντομάτα...