Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τους σπόρους κάνναβης, το νερό, το αλάτι και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά ή μέχρι να ομογενοποιηθούν οι σπόροι κάνναβης με το νερό και να έχουμε ένα λευκό μείγμα με την μορφή γάλακτος. Βάζουμε ένα σουρωτήρι πάνω σε ένα μπολκαι το καλύπτουμε...