Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα χόρτα Τοποθετούμε μια κατσαρόλα με νερό στη φωτιά. Αλατίζουμε καλά και φέρνουμε σε βρασμό. Προσθέτουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα. Βράζουμε τα χόρτα χωριστά, μέχρι να μαλακώσουν στο βαθμό που θέλουμε. Αφαιρούμε από το νερό και κρυώνουμε σε νερό με πάγο. Τα βγάζουμε από το...