Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους αυγών, σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια να κάνουμε σφιχτή μαρέγκα, σε άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ την ζάχαρη με το βούτυρο για 15 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να διπλασιαστεί σε όγκο και προσθέτουμε το γιαούρτι, τους κρόκους και το ξύσμα...