Πιλάφι βουτυράτο με σάλτσα από κοκκινιστά καλαμαράκια

Πιλάφι βουτυράτο με σάλτσα από κοκκινιστά καλαμαράκια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Πρώτα ετοιμάζετε τη σάλτσα: σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε απαλά το τριμμένο κρεμμύδι για 2 λεπτά. Ρίχνετε τα καλαμαράκια και τα μαγειρεύετε μαζί με το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά περίπου για 10 λεπτά. Ρίχνετε την κάππαρη και τις ελιές Καλαμών και...