Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε 3 κιλά νερό με ένα δαφνόφυλλο. Ζεματάμε τις γαρίδες ,που έχουμε πλύνει, για 2 λεπτά. Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε και αφήνουμε μόνο την ουρίτσα τους. Κρατάμε το νερό πού το σουρώνουμε και βράζουμε μέσα τις παπαρδέλες μας και όταν τις κατεβάσουμε από τη φωτιά,...